Beoordelingen van By Fabrizio Vries

Recente recensies van By Fabrizio Vries

5 sterren na 161 reviews

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prima bezorgservice!!!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizzas en precies volgens afgesproken tijd geleverd. Bedankt!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, eten heerlijk, goede bezorging,

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke salades en broodjes met knoflook top

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat kan ik er nog aan toevoegen. De man blijft me verbazen. Het is altijd lekker en zijn eigen import bier, Ichnusa, is een heerlijke fris biertje. Een echte aanrader.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik blijf fan van Fabrizio. Deze man en z'n keuken moeten we koesteren. Heerlijke gerechten en prima service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en lekker. Niet zout

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top echt heerlijk

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Net als altijd weer heerlijk gegeten.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, vriendelijke bezorger! En de pizza’s waren super lekker! Zelfs de volgende dag waren ze opgewarmd nog steeds lekker!!! Hier gaan we zeker vaker bestellen!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza's waren heerlijk

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren supervers en heerlijk!! We hebben ervan genoten!! Dank Fabricio!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was een half uur te vroeg

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijke pizza’s opgehaald en ze lagen keurig op tijd klaar. Dank!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Topservice en heerlijke pizza😋👍🏻

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten altijd goed

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten. Eten thuis laten bezorgen en het was nog goed warm toen het aankwam. Ook het eten was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza, snel bezorgd tegen goede prijs

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg smakelijke pizza's!!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een erg late bestelling maar het werd toch nog keurig bezorgd en smaakte prima. Ook de nieuwe pasta wist allen te bekoren. De avond werd zo spontaan een gezellige dagafsluiter met zijn allen aan een tafel vol lekker eten.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s exact volgens planning bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en snelle bezorging! Fijn dat je via de mail op de hoogte wordt gehouden over je bestelling.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was altijd al prima. Maar nu ook nog eens aan huis bezorgd. Goede service. De pizza's zijn echt goed. En de entree van kaas en vleeswaren was niet alleen lekker, maar ook ruim voldoende.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende pizza's met verse ingrediënten. Top!!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uitgebreide keuze; simpel via internet bestellen en betalen; bezorgtijdstip wordt aangegeven; bezorgers zijn op tijd en altijd vriendelijk. Het eten is telkens weer heerlijk. Dank daarvoor Fabrizio en staf.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd bezorgd en heerlijke pizza's Echt Top

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig !!! en precies op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, heerlijke antipasto, echte warme broodjes met kruidenboter en lekkere pizza’s. Goed belegd en deze keer met een mooi gekleurde rand, top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling prima verzorgd. Telefoontje dat het 5 tot 10 minuten later werd. Zeer correct.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn bijzonder tevreden. Bezorging was vlot en vriendelijk. Zowel de pizza's als de pasta waren heerlijk. En een verademing om deze échte, zelfgemaakte (en verrukkelijke) Tiramisu te proeven.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was de eerste keer maar het smaakte prima en keurig op het afgesproken tijdstip geleverd. Online bestellen gaat prima.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, bezorging binnen de aangegeven tijd. Het eten was heerlijk, kortom voor herhaling vatbaar!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service! Eten goed en lekker warm!!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s Snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had deze keer de vegetarische pizza. Best lekker maar de volgende keer bestel ik het wel zonder doperwten, dat hoort niet op pizza, vind ik, en was ook niet lekker. De andere gerechten waren uitstekend!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk en op de juiste temperatuur. Bezorging was ook ruim op tijd. Niks te klagen, ik blijf een fan.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en makkelijk online. Bezorgen is ideaal.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, bestelling altijd keurig op de afgesproken tijd klaar. Een aanrader!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader, de tagliatelle met zalm!! Zó smaakvol! En snel geleverd binnen de gemelde tijd. Tot de volgende keer 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, lekker op temperatuur en het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook deze keer weer heerlijk gegeten. Bestellen en betalen via website gaat probleemloos en bezorgen is super.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op afgesproken tijd bezorgd.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige week zagen we de auto van By Fabrizio al in onze straat, waardoor we blij constateerden dat dus ook in Zeijen bezorgd wordt! Gisteren heerlijk gegeten, keurig op tijd bezorgd, goed warm en smaak super. Hopelijk snel ook weer mogelijk om weer echt 'By Fabrizio' te gaan eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste By Fabrizio, Fijn dat we de mogelijkheid hebben om een beoordeling te geven voor de online reservering. Ten eerste onze complimenten! Het is inmiddels onze vijfde keer dat wij via jullie ons avondeten laten klaarmaken en elke keer is het weer genieten. Wij hopen dan ook dat alles goed gaat met jullie in deze periode. Gisteren hebben wij een Pizza Vegetariana en Pasta mogen ontvangen. Voor onze Pizza vroeg ik naar de mogelijkheid van extra champignons en paprika. Het was dan ook overheerlijk om te zien hoe goed jullie hier rekening mee hebben gehouden. Verse groenten, lekkere groenten en aan het extra's was zelfs gedacht. Je kunt je voorstellen hoe blij ik hiermee was. Bedankt voor weer een fijne service en wij bestellen uiteraard snel weer! Ga zo door! Met vriendelijke groet, Familie Timpen-Jongedijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en perfect op tijd bezorgd👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit in eten en service

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede kwaliteit en het was goed op temperatuur. Bezorging was binnen de verwachte tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en mooi op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza en vriendelijke bediening . Mooi dat deze ondernemer iets positiefs haalt uit de corona crisis. En koopt in de vreemde niet wat eigen dorp u biedt.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk, pizza s goed heet en precies op tijd bezorgd.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was als vanouds uitmuntend. En precies op tijd.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed. De eigenaar is een super vriendelijke man die staat voor zijn product. En als er een klein foutje gemaakt wordt dan worden de verwachtingen alsnog overtroffen door de manier waarop dat wordt goedgemaakt. Dikke prima

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en bezorgd op exact het afgesproken tijdstip!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gebruikte producten waren vers en de pizza en tiramisu waren heerlijk. Bezorging op tijd en volgens afspraak. Erg tevreden. Bedankt.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed menu met groente en sla. Het enige wat je thuis mist is de ambiance van het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed van smaak, de smaak van Italië.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg handig deze bestelmethode en de mailservice tijdens bestelling is fantastisch. Ze weet precies op welk tijdstip je bestelling wordt bezorgd.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerlijke ingrediënten, en goed klaar gemaakt.Aanrader!!!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw top! Lekkere pizza en pasta. En bezorging stipt op tijd.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect. Tijd is tijd

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en tiramisu. Fijn dat het in deze tijd bezorgd kan worden. Super service en eten. Wij bestellen zeker weer!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Heerlijk eten. Lambrusco zelfs gekoeld geleverd. Top!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza's en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het eten was nog goed warm toen het bezorgd werd. Top!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en goede logistieke afhandeling.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, lekker pizza en snelle bezorging

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, eten dikke prima, en bezorging ook dikke prima. Ideaal om de verwachte bezorgtijd te zien, en nog mooier dat het eten zelfs nog iets voor de verwachte tijd werd bezorgd. Grazie!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging, ruim op tijd en het eten was heerlijk!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza en ook de voorafjes waren heel goed voor elkaar. De tiramisu is ook een aanrader.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, pizza's op goede temperatuur en lekker.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Cibo fantastico di gran classe

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Goede service en levering wederom op tijd!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

goeie pizza(s), beste wat je te horen krijgt als je - precies op tijd - binnen komt; "bijna klaar". vriendelijk personeel. alles top.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta's, op tijd bezorgd en altijd nog goed warm als het arriveert. Aanwinst voor de omgeving Vries/Tynaarlo!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld allemaal, mooi op tijd bezorgd. Heerlijk gesmuld!!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen via de website is gemakkelijk en ruime keuze. Op de afgesproken ophaaltijd hoef je niet of nauwelijks te wachten. Iedere keer weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw heerlijk gegeten. We wanen ons echt in Italië als de maaltijd weer vlot en vriendelijk wordt bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld. Keurige bevestiging van onze bestelling en onze online betaling. IDEAAL. Afgeleverd op de tijd die ons werd aangegeven. Keurige levering het eten is verrukkelijk. Je proeft dat alles vers is en dat alle producten met zorg ingekocht worden. We gaan dit nog eens herhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke smaakvolle pizza, met een lekkere knapperige rand, zelfs nadat de pizza een tijdje in de doos heeft gezeten.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. P.s. Innovatie idee: Bij ophaal pizza's doen we altijd een helft in de oven om het warm te houden. Wellicht kun je afhaal pizza's in twee-delen leveren, één voor direct eten en één voor eerst in de oven.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fabrizio kan gewoon ontzettend goed koken, maar dat wist ik al een tijdje. En de bezorging daar was ook niets mis mee.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima van smaak goed op temperatuur en op de afgesproken tijd.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al eerder bij Fabrizio besteld. Ook dit keer weer heerlijk eten, goed bereid en zelfs deze keer met een extra verrassing! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

ongekend goede pizza’s. Alleen in Italië heb ik deze smaken geproefd. Ongelooflijk lekker, een parel in het verder gefrustreerde dorpje Vries.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, correcte Coronamaatregelen en de pizza's waren prima!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank je wel. De pizzas en het voorgerecht waren zo heerlijk! Ook wijn en tiramsu. Wel even schrikken toen de bezorger met een mondkapje het eten bracht... Maar respect voor ons als klant.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel bezorging als kwaliteit waren perfect !

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Echt Italiaans. Aanrader

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizzas!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze eerste kennismaking met By Fabrizio overtrof direct onze verwachtingen. We hadden 2 pizza's besteld en 2x de biefstuk met gorgonzolasaus. De porties zijn perfect; precies genoeg. Ook behoorlijk wat biefstuk vonden wij en perfect gebakken (en dat is knap, omdat er ook rekening gehouden moest worden met reistijd). Ook de gorgonzolasaus en groente/aardappels waren om te smullen. De pizza's waren lekker. En dat alles ook nog aan de voordeur gebracht! Wij zeggen aanrader en tot snel!!!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza was weer heerlijk en de extra salami was echt lekker!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima verzorgd. We hebben niet lang hoeven wachten. De pizza’s waren heerlijk en als cadeautje kregen we per pizza een Italiaans biertje erbij. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik val in herhaling als ik zeg dat we weer bijzonder lekker hebben gegeten!!!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, bestelling plaatsen gaat makkelijk. Je wordt via de mail op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Uitstekend!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig dat er bezorgd wordt. Je zou dit in het dorp Vries meer bekend moeten maken!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi dat je met mail op de hoogte gehouden wordt van je bestelling: bevestiging met keuzes en prijs, verwacht tijdstip bezorging, pizza is onderweg. Tip: maak reclame over deze service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon de beste in de branche

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben met z’n zevenen genoten van al het heerlijke Italiaanse eten wat voor ons was klaargemaakt. De pizza’s en pasta’s waren goed warm aangekomen en de voorgerechten waren mooi in bakjes verpakt. Zelfs de kritisch etende vader was onder de indruk, kortom een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza's en pasta. En stipt op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta’s en pizza’s gegeten. Lekker eten en super bezorging!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza. Ook goed op temperatuur ondanks bezorgen. Aanrader!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Als je niet bij "Bij Fabrizio" kunt gaan eten is halen of brengen het alternatief. Dan kun je in ieder geval genieten van de altijd voortreffelijke gerechten van Fabrizio en zelfs van zijn gastvrijheid want als het even kan steekt hij het hoofd om de hoek van de keuken om te informeren of alles goed gaat.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer ouderwets lekker, bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en pasta geleverd, voldoet aan de verwachtingen en goed op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, netjes bezorgd. Service was perfect .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, echt genieten🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke en makkelijke manier van bestellen. Uitstekende kwaliteit van de producten. Daarnaast komen ze hun (bezorg) afspraken na. Top Italiaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza, eerlijke ingrediënten en een mooi dunne bodem.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt fantastische pizza’s

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fabrizio kookt geweldig echt Italiaans. Het is in de omgeving het beste restaurant in zijn soort dat ik ken. Kijk op zijn website en bestel eens wat anders dan een pizza. Al zijn deze ook meer dan voortreffelijk. Help hem en zijn gezin door de crisis heen ik beveel hem met plezier aan

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goeie vlotte bezorging

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza’s waren heerlijk👍😋

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s en pastagerechten opgehaald. Het eten stond keurig op tijd klaar. Dank!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect. Het eten was super zoals altijd en bezorging was heel snel.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza, en 'heet'. Bueno come sempre.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren weer van uitstekende kwaliteit en nog zeer heet toen ze bezorgd werden. We hebben heerlijk gegeten. Toch een mooi alternatief in deze Corona tijden

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en pasta! Bedankt!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd topkwaliteit eten! Naast een overheerlijke pizza dit keer ook de geroosterde groenten besteld. Een echte aanrader. En het flesje rode wijn wat we erbij kregen maakte het helemaal af. We zijn erg blij met Fabrizio in ons dorp!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza sinds heel lang! Op tijd bezorgd. Dit gaan we vaker doen.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza !! Vol verse gebakken groenten. Ook was Tiramsu verrukkelijk!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle bezorging

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza’s met vakmensschap gemaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en super service. Fijn in deze rare Corona tijd.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza en een broodje met kruidenboter. Beide zeer smaakvol. Een aanrader en daarnaast ondersteun je de plaatselijke horeca

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk, Pasta was heerlijk en vooral nog heel warm! Bezorging exact op het afgesproken tijdstip. Aanrader!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag genoten van de kookkunst van Fabrizio. Hij heeft een uitstekende manier gevonden om in deze moeilijke tijd z'n specialiteit aan de man te brengen. We komen zeker terug

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fabrizio is een geweldige kok, maar ook goede gastheer. Helaas kunnen we door het vreselijke virus er niet terecht. Daarom besteld en binnen een uur hadden een fantastische biefstuk met heerlijke bijgerechten. Wij Bevelen Fabrizio iedereen die van echt Italiaans eten houdt aan!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Verse ingrediënten en dat proef je. Precies goed gebakken biefstuk en de saus was prima putanesca!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker elke keer weer ook nu thuis.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze keer waren het twee lekkere pizza,s. Maar ook de andere gerechten zijn zonder meer aan te bevelen. Echt italiaanse smaken en met liefde bereidt.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Absurd goede smaken, top ingrediënten. Overtreft elke ander pizzeria in Drenthe met gemak.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte zoals in de de zaak, alleen iets koeler door transport. We bestellen zeker weer.